Anunturi imobiliare pe agentii, oferte imobiliare private, vanzari, inchirieri, case, terenuri, spatii comerciale

           
  RO | EN | FR | DE | IT | ES Login  
  Home    |    About Romania    |    Contact  
 

 
 

PubblicitÓ del bene immobile
Offerte dell'agenzia (242400)
Offerte di Privates (236574)
Agenzie del bene immobile (2720)
Oferta RO-IMOBILE
PUBLICITATE
Pachet GOLD
Pachet BUSINESS
Pachet START
Login

                 ID
   Password

Collegamenti Utili
FINANCING (27)
ASSICURAZIONI (37)
CONSIGLIERI (127)
COSTRUZIONI (106)
ARRANGEMENTS (62)
ARHITECTURE (47)
AVVOCATI (132)
UFFICI di NOTARY (170)
Collegamenti
CUGETLIBER.RO
ORADEA.NET
Anunturi AZ
Le Informazioni Utili
NOTIZIE DEL BENE IMMOBILE
DIZIONARIO DEL BENE IMMOBILE
Punte differenti dei contratti
LEGISLAZIONE DEL BENE IMMOBILE
Tasse ed imposizioni per le convenienze
Calcolatore per le tasse dei notaries
Tasso dello scambio
1 USD = 3.8316 RON
1 EUR = 4.595 RON

CONVERTITORE DI SCAMBIO

 

Notizie del bene immobile
TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 30 SEPTEMBRIE- 2 OCTOMBRIE 2016 - PALATUL PARLAMENTULUI, SALA UNIREA

Evenimentul imobiliar al toamnei- T├órgul Național Imobiliar TNI- ├«ncepe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expoziția se adresează persoanelor interesate de locuințe ce se ├«ncadrează ├«n Programul Prima Casă, amatorilor de proprietăți premium și persoanelor atrase de investiții ├«n segmentul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinz├ónd oferte de locuințe noi și vechi, terenuri din București, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării.
  
  TNI- Evenimentul imobiliar ALL IN ONE
  
  Cu o experiență de 11 ani ├«n promovarea pieței imobiliare din Rom├ónia și facilitarea tranzacțiilor ├«n real estate, T├órgul Național Imobiliar TNI este evenimentul imobiliar ALL IN ONE ce reunește toți jucătorii importanți din piața de profil: dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiar-bancare, cuprinde oferte pentru toate buzunarele: apartamente budget-friendly, locuințe premium și susține investițiile ├«n segmentul imobiliar.
  Prețul minim pentru o proprietate ofertată ├«n cadrul evenimentului este de 5.175 EURO pentru un teren intravilan de 207 mp situat ├«n Breaza, zona DN1, iar prețul maxim din cadrul t├órgului este de 990.000 EURO pentru o vilă ├«n Sinaia, zona semicentrală ce are o suprafață de 278 de metri pătrați utili și un teren de 1064mp.
  
  Locuințele noi de tip budget-friendly au prețul de pornire de 17.900 EURO TVA inclus pentru o garsonieră (23mp), 27.400 EURO TVA inclus pentru un apartament de două camere (37mp), 39.900 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere (55 mp) și 71.900 EURO TVA inclus pentru o vilă (109mp). Această categorie de locuințe se află mai departe de centrul Bucureștiului, dar totuși aproape de mijloacele de transport ├«n comun către km 0 al capitalei, presupune suprafețe relativ mici, dar implică finisaje de calitate și diverse beneficii pentru cumpărători, precum loc de parcare oferit gratuit și vouchere de mobilier.
  Segmentul de locuințe premium a ├«nregistrat o creștere semnificativă a cererilor ├«n ultima perioadă, iar prețurile pentru acest tip de imobile pornesc de la 60.500 EURO+TVA pentru un apartament de 2 camere (57 mp), 75.500 EURO+TVA pentru un apartament de 3 camere (74mp), 105.500 EURO+TVA pentru un apartament de 4 camere (108mp) și 179.000 EURO+ TVA pentru o vilă (227mp). Imobilele premium se diferențiează prin amplasarea ├«n cartiere selecte, aproape de parcuri sau acces rapid ├«n zona centrală, nivel ridicat al finisajelor și suprafețe generoase.
  
  Locuințele de vacanță- soluția de a-ți pune banii la treabă!
  
  Chiar dacă sezonul estival pe litoral s-a ├«ncheiat, ├«n cadrul T├órgului Național Imobiliar vizitatorii au șansa de a ├«ncepe vacanțe nesf├órșite la Marea Neagră. Costul pornește de la 4.750 EURO și ajunge p├ónă la 9.000 EURO pentru cei care ├«nțeleg beneficiile de a plăti echivalentul a c├ótorva vacanțe la mare și a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament ├«n primul resort de cinci stele de pe litoralul rom├ónesc. Odată cu investiția, cumpărătorul are venituri garantate contractual, recuperarea investiției ├«n 7 ani și acces la toate facilitățile resortului.
  Și locuințele cu vedere la munte sunt o variantă sigură de investiție, fiind la mare căutare ├«n orice perioadă a anului. Prețurile pornesc de la 24.000 EURO pentru o garsonieră de 30 mp situată ├«n Predeal și se acceptă rate direct la dezvoltator.
  
  
  Acum TU faci prețul ├«n imobiliare!
  
  ├Än perioada 30 septembrie-2 octombrie la T├órgul Național Imobiliar TNI vizitatorii sunt cei care stabilesc prețul imobilelor ├«n urma discuțiilor față ├«n față și a negocierii directe cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari. Pe durata celor trei zile de eveniment vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi ├«n bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti ├«n rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier ├«n valoare de 2.500 EURO și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuință nouă plus diferența ├«n bani, ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă.
  
  Locuința Verde costă mai puțin!
  
  ÔÇťLa Pavilionul Green Homes organizat ├«n cadrul T├órgului Național Imobiliar TNI cei interesați pot afla mai multe informații despre cum pot finanța responsabil locuința pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuință de calitate superioară cu un confort sporit care presupune costuri mai mici la energie și reparații, sănătate și bunăstare pentru familia ta. Există o corelare directă ├«ntre performanța energetică a unei locuințe și nivelul de calitate al proiectării, construirii și operării acesteia. Adesea proprietarii de locuințe iau decizia de a investi mai puțin ├«n procesul de proiectare și construire (aleg├ónd locuințele cu cel mai scăzut cost pe metru pătrat), ├«nsă ajung ├«n final să dețină locuințe cu costuri mari pentru ├«ncălzire și răcire, care necesită ├«ntreținere intensivă, renovări mai frecvente și care au o valoare mai mică pe termen lung dec├ót locuințele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi ├«n sustenabilizarea locuinței este la ├«nceput, ├«n stadiul proiectării inițiale. Finanțarea responsabilă este de cele mai multe ori cea mai bună alegere pentru a devansa resurse disponibile ├«ncă de la ├«nceputul procesului de construcțieÔÇŁ a declarat Steven Borncamp, CEO al Consiliului Rom├ón pentru Clădiri Verzi (RoGBC).
  
  Se poartă upgrade-ul imobiliar
  
  Prețurile ├«n imobiliare ├«și continuă trendul ușor ascendent de la ├«nceputul acestui an. Acest lucru face ca ACUM să fie momentul oportun de a cumpăra o locuință nouă, iar ├«n ultimele luni s-a remarcat un nou trend: UPGRADE-ul IMOBILIAR. Persoanele care au deja o locuință, niște economii ├«n bani și posibilitatea de a obține un credit imobiliar s-au hotăr├ót să cumpere un imobil mai bun. De la o garsonieră vor să se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartament vor să se mute la casă. ├Än cadrul T├órgului Național Imobiliar vizitatorii pot apela la serviciile BUY-BACK puse la dispoziție de agențiile imobiliare prezente la eveniment, prin care aceștia ├«și pot achita parțial contravaloarea imobilului nou cu prețul obținut pe apartamentul vechi aflat ├«n proprietate.
  
  
  PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!
  Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, suprize și premii pentru vizitatori chiar ├«nainte de expoziția ce are loc ├«n perioada 30 septembrie- 2 octombrie la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI.
  
  Vă așteptăm la TNI, 30 septembrie- 2 octombrie 2016, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA !
  
  
  Organizator: BDOBC Business Center
  Program de vizitare: Vineri, S├ómbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;
  Bilet intrare: 5 RON
  Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO
  Parteneri: SudRezidențial.RO; Romania Green Building Council; Mervani Invest; Apulum 94.
  Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanță, Practic-Idei pentru casă, grădină și apartament; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Wizmo.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro.
  
  Lansat ├«n anul 2005, T├órgul Național Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar și domeniile conexe acestuia, ce reunește ├«n același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii ├«n domeniu, presa de specialitate și publicul larg. Continu├ónd cei 11 ani de tradiție, T├órgul Național Imobiliar marchează trendurile ├«n imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine ├«n sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 23 de ediții ale TNI.
  
  DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro;
  Telefon contact: 031.430.38.11; 0734.344.350
  Cristina BERCEA- PR Manager- 0722.521.100; cristina@bdobc.ro

27 Sept 2016

^Su

 

 Beni immobilis    | Pubblicità    |    Contatto    |    Per i webmastersOnline visitors : 16
Online companies : 0

Gazduire Web by Claus